Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kopmuş kol bacak görmek

Rüyada kopmuş kol bacak görmek

Rüyada kopmuş kol bacak görmek işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, onurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada kopmuş kol bacak gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermemeli, sinirlerinize hakim olmalı ya da asla hayalci olmamalısınız.

Rüyada kol bacak görmek kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kopmuş kol ve bacak görmek rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, dertlerin bölüşüleceğine, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına rivayet eder.

Rüyada kopuk kol bacak görmek arzularının yerine geleceğine, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, kendisini iyi hissetmeyeceğine inanılır.

Rüyada kolu bacağı olmayan bebek görmek elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kolu bacağı kopmuş görmek daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine işarettir.

Rüyada kolsuz bacaksız görmek yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada kolları bacakları olmayan birini görmek aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kol bacak kesmek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, saygın biri haline geleceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments