Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolları bacakları olmayan birini görmek

Rüyada kolları bacakları olmayan birini görmek

Rüyada kolları bacakları olmayan birini görmek iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, ilerleyeceğine, kalkınacağına, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada kolları bacakları olmayan birini gördüyseniz:

  • Baskılar sizi yıpratabilir, politik olmakta fayda var.

Rüyada kolsuz bacaksız görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, bol bol hayır duası alınacağına yorulur.

Rüyada kol bacak görmek elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada kırık kol ve bacak görmek sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına rivayet eder.

Rüyada kol bacak kesmek eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine alamet eder.

Rüyada kolsuz bacaksız bebek görmek başına uğursuz olayların geleceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kolu bacağı olmayan bebek görmek malının, parasının ve makamının artacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada kopmuş kol ve bacak görmek sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, bunu şeref sayacağına rivayet eder.

Rüyada kolları bacakları olmayan birini görmek inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments