Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arsa almaya çalışmak

Rüyada arsa almaya çalışmak

Rüyada arsa almaya çalışmak kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, çok büyük mutluluklar duyulacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, hayatı ile bazı kararlar vereceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına yorulur.

Rüyada arsa almaya çalışmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişikliklerin kısa sürede karşılığını göreceksiniz.

Rüyada arsa almaya çalışmak rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arsa alıp ev yaptırmak istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, yeni projelere atılacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada arsa alıp ev yapmak büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, darlık çektiği günlerini unutacağına, karşısına kötü kişilerin çıkacağına yorulur.

Rüyada arsa alıp satmak endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, ihanete uğrayacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine delalet eder.

Rüyada arsa satmak zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, şansının döneceğine delalettir.

Rüyada ev ve arsa almak kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada boş arsa görmek sıkıntılı günler geçirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine işaret etmektedir.

Rüyada boş bir arsa görmek moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, büyük bir rahatlama yaşayacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments