Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev ve arsa almak

Rüyada ev ve arsa almak

Rüyada ev ve arsa almak çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, ticaretinin genişleyeceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, kem gözlerden ve nazardan korunacağına, kişinin zor günlerden geçeceğine, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine tabir olunur.

Rüyada ev ve arsa almak gördüyseniz:

  • Kısa ziyaret ya da yolculuklar söz konusu olabilir.

Rüyada arsa alıp ev yapmak amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, şansının bir ömür yaver gideceğine yorulur.

Rüyada arsaya ev yapmak bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, daha şık mekanlarda eğleneceğine, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine yorulur.

Rüyada arsaya ev yaptırmak mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ev ve arsa almak sevineceğine, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, hayal kırıklığına uğratılacağına inanılır.

Rüyada arsa ve ev görmek çok büyük mutluluk duyacağına, sorunlarının çözüleceğine, yaptığı işlerle çok ses etireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ev arsa görmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada arsa alıp ev yaptırmak gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının arsasını görmek kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments