Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş bir arsa görmek

Rüyada boş bir arsa görmek

Rüyada boş bir arsa görmek kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, rakiplerini alt edeceğine, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına tabir olunur.

Rüyada boş bir arsa gördüyseniz:

  • Sevdiğinize karşı olan anlayışlı tutumunuz, onu çok etkileleyecek.

Rüyada boş bir arsa görmek kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına delalet etmektedir.

Rüyada boş arsa görmek özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, anne babaya müjde verileceğine işarettir.

Rüyada arsa kazmak işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına delalettir.

Rüyada ortak arsa almak insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine işaret eder.

Rüyada arsa satmak çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada birinin arsa aldığını görmek elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının arsa aldığını görmek güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, kişinin isteklerine nail olacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada arsa pazarlığı yapmak bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments