Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arsa alıp ev yapmak

Rüyada arsa alıp ev yapmak

Rüyada arsa alıp ev yapmak aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, tartışmaların son bulacağına, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada arsa alıp ev yapmak gördüyseniz:

  • Hayattan ne beklediğiniz veya ne hissettiğiniz konusunda samimi olmanız karışıklıklara veya belirsizliklere neden olabilir.

Rüyada arsa alıp ev yapmak çocuklar gibi mutlu olacağına, söylediklerinin çıkacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine delalet eder.

Rüyada arsa alıp ev yaptırmak atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine delalet eder.

Rüyada arsaya ev yapmak haram mal yiyip içeceğine, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine delalettir.

Rüyada arsa alıp satmak arabuluculuk yapılacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada arsa almaya çalışmak kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada arsa pazarlığı yapmak kötü durumlara düşürüleceğine, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada ev ve arsa almak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, onu hayallerine kavuşturacağına inanılır.

Rüyada arsa ve ev görmek rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments