Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arsa satmak

Rüyada arsa satmak

Rüyada arsa satmak ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada arsa satmak gördüyseniz:

  • Kesin kararlar alıp anons etmekten sakınmalısınız.

Rüyada arsa satmak aldığı güzel haberin kısa süreceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına alamet eder.

Rüyada arsa alıp satmak kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, girilen yolda zarar edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada arsa ve ev görmek çok büyük yenilikler yapacağına, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada arsa almaya çalışmak eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada büyük bir arsa görmek aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine yorulur.

Rüyada arsa sattığını görmek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına yorulmaktadır.

Rüyada arsa pazarlığı yapmak iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına delalet eder.

Rüyada arsa arazi görmek aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments