Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarılıp koklamak

Rüyada sarılıp koklamak

Rüyada sarılıp koklamak etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, malına gelecek zarara, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarılıp koklamak gördüyseniz:

  • Neler yapılması gerektiği konusunda planlı ilerlemelisiniz.

Rüyada sarılmak koklamak iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, yeni denemelerde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğine sarılmak koklamak rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada birine sarılmak koklamak çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine yorulur.

Rüyada sarılıp koklamak sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine sarılıp koklamak bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine delalettir.

Rüyada sarı çiçek koklamak çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkeği koklamak elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada lale koklamak maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, çok büyük kazanç sağlanacağına, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments