Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini koklamak

Rüyada birini koklamak

Rüyada birini koklamak uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, rahatının her zaman yerinde olacağına, rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına yorulur.

Rüyada birini koklamak gördüyseniz:

  • Zayıf alanlar testten geçmenize neden olabilir.

Rüyada kolonya koklamak işlerin ve düzenin bozulacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada eşini koklamak sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeği koklamak kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine alamet etmektedir.

Rüyada gülü koklamak maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına delalet eder.

Rüyada zambak koklamak ağız tadının bozulmayacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada kadın saçı koklamak yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, bereketin ve verimin hâkim olacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına delalettir.

Rüyada gaz koklamak yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine yorulur.

Rüyada lale koklamak sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments