Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gülü koklamak

Rüyada gülü koklamak

Rüyada gülü koklamak eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada gülü koklamak gördüyseniz:

  • İçinize kapanık, utangaç tavrınız yüzünden bir türlü sevdiğiniz kişiye açılamıyorsunuz.

Rüyada pembe gül koklamak umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına delalet etmektedir.

Rüyada gülü koklamak çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada beyaz gül koklamak daha geniş rızık elde edeceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına yorulur.

Rüyada gül kokusu koklamak korkulan bir şeyin başa geleceğine, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, elde bulunan imkânların artacağına işarettir.

Rüyada mavi gül koklamak projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına alamet eder.

Rüyada gül suyu koklamak evinde tenceresinin hep kaynayacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına delalettir.

Rüyada kırmızı gül koklamak kısmetli bir yıl geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada gül kokladığını görmek aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments