Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kokmuş yumurta görmek

Rüyada kokmuş yumurta görmek

Rüyada kokmuş yumurta görmek büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, bir uzmana başvurulacağına, uzun yıllar yaşayacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına yorulmaktadır.

Rüyada kokmuş yumurta gördüyseniz:

  • Sizi anlayan eski dost, meslektaş veya ortaklarınızdan yardım isteyebilirsiniz.

Rüyada kokmuş yumurta görmek kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine inanılır.

Rüyada birini koklayarak öpmek sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, sevinçli ve mutlu haberler alacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kokmuş kıyma görmek çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye yorulmaktadır.

Rüyada birinin ağzının koktuğunu görmek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine alamet eder.

Rüyada kokmuş tavuk görmek kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kokmuş tavuk eti görmek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına inanılır.

Rüyada kokmuş balık yemek aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada ağzının koktuğunu görmek ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, donatacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments