Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kok kömürü görmek

Rüyada kok kömürü görmek

Rüyada kok kömürü görmek dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kok kömürü gördüyseniz:

  • Beraber hoş anlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada kok kömür görmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına alamet eder.

Rüyada kok kömürü görmek ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, maddi olarak güç kaybedeceğine, içine düşen fesada yeniliceğine delalettir.

Rüyada kokmuş çiğ et görmek çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, sevdiği kimseden hayır göreceğine, gam ve kasavetin de uçup gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarın koktuğunu görmek kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kokmuş tavuk görmek dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Rüyada cenazenin koktuğunu görmek verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, koyu sohbetler edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçının koklandığını görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, daha fazla başarı kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün koktuğunu görmek cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments