Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kokmuş et görmek

Rüyada kokmuş et görmek

Rüyada kokmuş et görmek ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına işarettir.

Rüyada kokmuş et gördüyseniz:

  • Birlikte iş yapmak istediğiniz kişilerle tecrübelerinizi paylaşmanız durumunda statünüzü arttırabileceğiniz bir pozisyona gelebilir veya önerilen bir yer edinebilirsiniz.

Rüyada kokmuş et görmek işlerini tek başına yöneteceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada kokmuş tavuk eti görmek hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, sağlık sorunları varsa düzeleceğine, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kokmuş çiğ et görmek sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına işarettir.

Rüyada kokmuş et yemek yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada saçının koklandığını görmek oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına alamet eder.

Rüyada birini koklayarak öpmek yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına işarettir.

Rüyada ayağın koktuğunu görmek sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kokina çiçeği görmek ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments