Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kokina çiçeği görmek

Rüyada kokina çiçeği görmek

Rüyada kokina çiçeği görmek birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, iyi zamanlar geçireceğine, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına rivayet eder.

Rüyada kokina çiçeği gördüyseniz:

  • Gözünüzü kulağınızı açmalısınız.

Rüyada kokina çiçeği görmek düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına tabir olunur.

Rüyada kokmuş balık yemek attığı adımların boşa çıkacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sağ ayağının koktuğunu görmek kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine yorulur.

Rüyada kokmuş cesetler görmek verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine inanılır.

Rüyada ayağın koktuğunu görmek uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına yorulur.

Rüyada kokmuş kıyma görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, kimseye borçlanmayacağına, zorluğa düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kok kömürü görmek yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çoraplarının koktuğunu görmek bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments