Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarın koktuğunu görmek

Rüyada mezarın koktuğunu görmek

Rüyada mezarın koktuğunu görmek önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, iyiliklerden yüz çevirmeye, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine inanılır.

Rüyada mezarın koktuğunu gördüyseniz:

  • Maddi olarak değerli bir öneriyi değerlendirebilirsiniz.

Rüyada mezarın koktuğunu görmek çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, rızkın gittikçe azalacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kokmuş çorap görmek zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına delalettir.

Rüyada kokmuş yumurta görmek aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, sonucun kişi için hayırlı olacağına, kısmetlerinin her daim açık olacağına inanılır.

Rüyada kokmuş cenaze görmek sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada kokmuş cesetler görmek orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, birlikte kâh ağlayacağına delalettir.

Rüyada kokmuş kıyma görmek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü ve kokmuş balık görmek başarıya ve zafere doymayacağına, sırtındaki yükten kurtulacağına, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada kokmuş balık yemek sağlık sorunlarının son bulacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments