Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arsa sattığını görmek

Rüyada arsa sattığını görmek

Rüyada arsa sattığını görmek hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, sorunlarını unutacağına, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına yorulur.

Rüyada arsa sattığını gördüyseniz:

  • Kişisel hayatınızda da yeni kararlar söz konusu olabilir.

Rüyada birinin arsa aldığını görmek rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada mezarlıktan arsa almak eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada arsa alıp ev yapmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, köşeye sıkıştıracağına, insanlara her türlü yardımı yapacağına işarettir.

Rüyada arsa satmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, mutsuz ve moralsiz olacağına yorulur.

Rüyada arsa pazarlığı yapmak zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, ailesinin de büyük olacağına alamet etmektedir.

Rüyada arsaya ev yapmak ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına tabir olunur.

Rüyada arsa arazi görmek hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, hasretin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada arsalar görmek yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments