Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arsa tarla görmek

Rüyada arsa tarla görmek

Rüyada arsa tarla görmek üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, hasta ise şifa bulacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arsa tarla gördüyseniz:

  • Maddi yönden bazı kısıtlamalar olabilir.

Rüyada arsa tarla görmek işlerin hafifleyeceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine delalet eder.

Rüyada boş bir arsa görmek sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına yorulur.

Rüyada deniz kenarında arsa almak büyük zorluklar yaşayacağına, doyasıya hasret gidereceğine, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine alamet eder.

Rüyada arsa alıp ev yaptırmak yeni işler alacağına, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına alamet eder.

Rüyada arsalar görmek yağmur yağmamasına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil arsa görmek zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boş arsa görmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, mevkilerinin yüksek olacağına, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ev ve arsa almak rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, ev taşımaya, çalışmaların beğeni almayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments