Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arpa görmek

Rüyada arpa görmek

Rüyada arpa görmek rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, müşterilerinin çoğalacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, biraz dinleneceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada arpa gördüyseniz:

  • Kararlarınızı uygulamaya koymanız veya yaptığınız seçimler doğrultusunda ilerlemeniz durumunda, istediğiniz alanlarda veya hayalleriniz doğrultusunda başarılı olmanın yolunu bulabilirsiniz.

Rüyada arpa ambarı görmek aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, hanesindeki rızkın eksileceğine delalet etmektedir.

Rüyada buğday ve arpa görmek yapılan işte yalnız kalınacağına, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada arpa görmek kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, umutlarının kırılacağına alamet eder.

Rüyada arpa tanesi görmek daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine inanılır.

Rüyada çok arpa görmek çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tarlada arpa görmek mali sorunlarının çözüleceğine, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, ömrünün de uzun olacağına inanılır.

Rüyada biçilmiş arpa görmek kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, kendisiyle de gururlanacağına işarettir.

Rüyada arpa şehriye görmek atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments