Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arpa tanesi görmek

Rüyada arpa tanesi görmek

Rüyada arpa tanesi görmek hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulur.

Rüyada arpa tanesi gördüyseniz:

  • Hafif gribal durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada arpa tanesi görmek ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada arpa çiçeği görmek sıcakkanlı bir kişi olunacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına yorulur.

Rüyada kuru arpa görmek ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, düşmana karşı mahcup olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ambarda arpa görmek kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada buğday arpa görmek yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada arpa satmak kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına delalettir.

Rüyada tarlaya arpa ekmek kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arpa şehriye çorbası görmek ekmeğini alın teri ile kazanacağına, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments