Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arpa ambarı görmek

Rüyada arpa ambarı görmek

Rüyada arpa ambarı görmek kötü günlerin biteceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, maddi gücünün azalacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada arpa ambarı gördüyseniz:

  • Seçtiğiniz alanlarda ilerleme veya kendinizi geliştirme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Rüyada ambarda arpa görmek oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, çok büyük bir şok yaşayacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada arpa ambarı görmek onları gücendireceğine ve çok kıracağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine tabir olunur.

Rüyada kendini buğday ambarında görmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada buğday ambarına girmek maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada buğday dolu ambar görmek tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına yorulur.

Rüyada ambarda buğday görmek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada buğday ambarı görmek tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada boş ambar görmek evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, gözyaşının kuruyacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments