Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok arpa görmek

Rüyada çok arpa görmek

Rüyada çok arpa görmek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, moralinin yükseleceğine, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine işaret eder.

Rüyada çok arpa gördüyseniz:

  • Üzerinde çalıştığınız bir konuyla ilgili olarak sabırsızlanma eğilimi gösterebilirsiniz.

Rüyada buğday arpa görmek hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada arpa ambarı görmek girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına inanılır.

Rüyada yeşil arpa görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada buğday ve arpa görmek şansının kendisinden yana gideceğine, beden sağlığının zarar göreceğine, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine işarettir.

Rüyada arpa tanesi görmek işlerin büyük kazanç getireceğine, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada ambarda arpa görmek insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, kapanan kapıların açılacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada arpa biçmek sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, adından söz ettirecek adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada biçilmiş arpa görmek maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, çok hayırlı işlere atılacağına, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments