Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buğday ve arpa görmek

Rüyada buğday ve arpa görmek

Rüyada buğday ve arpa görmek yeniden sulh ortamının sağlanacağına, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, rızkının da çoğalacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, çalışmalarının beğenileceğine, kötü haberler alınacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine işaret eder.

Rüyada buğday ve arpa gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizde, aşk hayatınızda veya finansal başlıklı konularda risk alma ya da maceraya atılma isteğiniz artıyor.

Rüyada buğday ve arpa görmek kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine yorulur.

Rüyada buğday arpa görmek iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına tabir olunur.

Rüyada arpa şehriye çorbası görmek sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına yorulur.

Rüyada arpa şehriye görmek yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, şansının yaver gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada arpa tanesi görmek kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada arpa satmak hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine yorulur.

Rüyada kuru arpa görmek daha fazla gelir sahibi olacağına, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada arpa ambarı görmek yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, ekmeğinin azalmayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments