Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarlada arpa görmek

Rüyada tarlada arpa görmek

Rüyada tarlada arpa görmek korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, her zaman hakkına sahip çıkacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına yorulmaktadır.

Rüyada tarlada arpa gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler fikir veya şikayetlerini dile getirme konusunda çekimser kalabilirler ya da yanlış anlaşılmak istemeyebilirler.

Rüyada tarlaya arpa ekmek işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tarlada arpa görmek hayırlı bir işe adım atılacağına, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada arpa şehriye görmek ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına rivayet eder.

Rüyada ekili arpa görmek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, ruhuna hayrat yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arpa satmak mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, sahip olduklarının da çoğalacağına, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuru arpa görmek ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada arpa tanesi görmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil arpa görmek aldığı borçların katbekat artacağına, her zaman kötülük için çalışacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments