Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biçilmiş arpa görmek

Rüyada biçilmiş arpa görmek

Rüyada biçilmiş arpa görmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine delalettir.

Rüyada biçilmiş arpa gördüyseniz:

  • Ufak gibi görünen rahatsız edici ayrıntıları veya detayları görmezden gelmeniz büyük sorunlara neden olabilir.

Rüyada tarlada arpa görmek epey bir zarara uğrayacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine işarettir.

Rüyada yeşil arpa görmek kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuru arpa görmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada arpa çiçeği görmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada ambarda arpa görmek hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arpa satmak günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine inanılır.

Rüyada yeşil arpa biçmek zararlı kişilerden uzak durulacağına, üzüleceğine, yıkılacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada arpa şehriye çorbası görmek ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments