Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arpa şehriye görmek

Rüyada arpa şehriye görmek

Rüyada arpa şehriye görmek kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, dertlerin ve sorunların artacağına, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına inanılır.

Rüyada arpa şehriye gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamaya koymak isteyebilirsiniz.

Rüyada arpa şehriye çorbası görmek aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza inanılır.

Rüyada arpa şehriye pilavı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada arpa şehriye görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada pirinç şehriye görmek daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada şehriye görmek işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına alamet eder.

Rüyada tel şehriye görmek iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına alamet eder.

Rüyada şehriyeli pirinç pilavı görmek dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada şehriye çorbası yemek rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine, borçlarının hafifleyeceğine, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments