Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocayı sigara içerken görmek

Rüyada kocayı sigara içerken görmek

Rüyada kocayı sigara içerken görmek içinin hafifleyeceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, geleceğinin de çok parlak olacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, bereketin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocayı sigara içerken gördüyseniz:

  • Fazla tanımadığınız kimselere karşı dikkatli olmalısınız.

Rüyada kocasının sigara içerken görmek malının ve parasının da büyüyeceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine alamet eder.

Rüyada kocanın sigara içtiğini görmek eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, neşesinin de yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada kocasının sigara içtiğini görmek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada kocasını sigara içerken görmek hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına alamet eder.

Rüyada kocayı sigara içerken görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin sigara içtiğini görmek zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, huzurlu günlerin uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada bi başkasının sigara içtiğini görmek atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, işten yana şansının açık olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada sigara içen bayan görmek uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments