Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasının sigara içtiğini görmek

Rüyada kocasının sigara içtiğini görmek

Rüyada kocasının sigara içtiğini görmek hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına delalet eder.

Rüyada kocasının sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Herkes sizi takip edebilir.

Rüyada kocasının sigara içtiğini görmek rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine işarettir.

Rüyada kocayı sigara içerken görmek sorunların günden güne artacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, İslami olarak günahlarının artacağına delalettir.

Rüyada kocanın sigara içtiğini görmek olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocasının sigara içerken görmek işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, göreceği destekten dolayı moral bulacağına, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına işarettir.

Rüyada kocasını sigara içerken görmek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına işaret eder.

Rüyada birini sigara içtiğini görmek daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, hayırlı bir erkek ile evleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bi başkasının sigara içtiğini görmek ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada sevgilinin sigara içerken görmek rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments