Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocayı dövmek

Rüyada kocayı dövmek

Rüyada kocayı dövmek bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocayı dövmek gördüyseniz:

  • Her konuda düşünerek karar verin.

Rüyada kocasını dövdüğünü görmek hiçbir sorun yaşanmayacağına, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada kocasının kızını dövdüğünü görmek nice noksanlık içinde olduğuna, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine işarettir.

Rüyada kocasının sevgilisini dövmek kazancının da artacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine işarettir.

Rüyada kocanın karısını dövdüğünü görmek insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına inanılır.

Rüyada kocasını dövmek yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada koca dövmek kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına delalet eder.

Rüyada kocasının karısını dövdüğünü görmek büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, hayırlı bir karar verileceğine, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına delalettir.

Rüyada kocanı dövmek daha kararlı bir kişi olunacağına, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments