Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocanı dövmek

Rüyada kocanı dövmek

Rüyada kocanı dövmek atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, sürekli stres ve sinir içinde olacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, gayrimenkul işine girileceğine, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kocanı dövmek gördüyseniz:

  • Yardım aktivitelerine veya organizasyonlara katılabilirsiniz veya yardım teklifinde bulunabilirsiniz.

Rüyada kocasını dövmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocasının kızını dövdüğünü görmek eline yeni fırsatların geçeceğine, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada kocasının dövdüğünü görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, mutlu bir evliliğe, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine yorulur.

Rüyada kocasının sevgilisini dövmek mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına tabir olunur.

Rüyada kocayı dövmek aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, ev sahibi olunacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada kocasını dövdüğünü görmek farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, ortalığın karışacağına, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada koca dövmek gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, zor günler geçirileceğine, açların doyacağına alamet eder.

Rüyada kocanı dövmek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments