Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koca dövmek

Rüyada koca dövmek

Rüyada koca dövmek eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine inanılır.

Rüyada koca dövmek gördüyseniz:

  • Alınganlık saçmalık olabilir.

Rüyada kocasını dövmek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocasının kızını dövdüğünü görmek aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, hem de işinde söz sahibi olacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Rüyada kocasının dövdüğünü görmek hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocanın karısını dövdüğünü görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına işaret etmektedir.

Rüyada koca dövmek iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine delalet eder.

Rüyada kocasını dövdüğünü görmek borç ödemeye, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocayı dövmek büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocasının karısını dövdüğünü görmek maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments