Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasını dövmek

Rüyada kocasını dövmek

Rüyada kocasını dövmek gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocasını dövmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki insanlar sizin gibi düşünmelerine rağmen bunu ortaya koyamıyorlar.

Rüyada kocasını dövmek büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocasının dövdüğünü görmek ayağının tökezlemeyeceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine yorulur.

Rüyada kocanın karısını dövdüğünü görmek azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına inanılır.

Rüyada kocasının karısını dövdüğünü görmek çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, işlerinde kara geçeceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına delalettir.

Rüyada kocasının sevgilisini dövmek ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, hayatının olumlu yönde devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocasının kızını dövdüğünü görmek işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada kocanı dövmek yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine alamet eder.

Rüyada kocasını dövdüğünü görmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments