Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasının sevgilisini dövmek

Rüyada kocasının sevgilisini dövmek

Rüyada kocasının sevgilisini dövmek ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, hastalıklarının da şifasını bulacağına, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, halinin iyi olduğuna, istediği gibi alışverişe gideceğine, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine inanılır.

Rüyada kocasının sevgilisini dövmek gördüyseniz:

  • Sözlerinize dikkat etmezseniz ufak bir çatışma olabilir.

Rüyada kocasının sevgilisini dövmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına alamet eder.

Rüyada kocanın karısını dövdüğünü görmek bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocasının dövdüğünü görmek sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, yüksek diploma alacağına, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada kocasının karısını dövdüğünü görmek arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocasının kızını dövdüğünü görmek canının sağ olacağına, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına işarettir.

Rüyada kocasını dövdüğünü görmek sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına yorulur.

Rüyada kocayı dövmek yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, maneviyatını daha ön planda tutacağına delalet eder.

Rüyada kocanı dövmek uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments