Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasını dövdüğünü görmek

Rüyada kocasını dövdüğünü görmek

Rüyada kocasını dövdüğünü görmek uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, sermaye elde edeceğine, işinde uzmanlaşacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada kocasını dövdüğünü gördüyseniz:

  • Maddi açıdansa, belli planlar dahilinde hareket etmeniz gerektiğini fark edebilirsiniz.

Rüyada kocasını dövdüğünü görmek kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, sıkıntılı günler geçireceğine yorulur.

Rüyada kocasının karısını dövdüğünü görmek bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, dertlerin biteceğine yorulur.

Rüyada koca dövmek patlama noktasına geleceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocanı dövmek üzerindeki yükten kurtulacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocasının dövdüğünü görmek attığı her adımda çok zarar edeceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine inanılır.

Rüyada kocayı dövmek ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocasının kızını dövdüğünü görmek aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına işaret eder.

Rüyada kocanın karısını dövdüğünü görmek çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments