Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasının dövdüğünü görmek

Rüyada kocasının dövdüğünü görmek

Rüyada kocasının dövdüğünü görmek borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına tabir olunur.

Rüyada kocasının dövdüğünü gördüyseniz:

  • Artık, hangi adımları atarak ilerleyeceğinizi planlayabilirsiniz.

Rüyada kocasını dövmek sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, mutluluğun ve kazancın azalacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına inanılır.

Rüyada kocasının karısını dövdüğünü görmek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocasını dövdüğünü görmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, inancını bir kenara atacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine rivayet eder.

Rüyada kocanın karısını dövdüğünü görmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada koca dövmek farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocasının kızını dövdüğünü görmek bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, rakibine karşı galibiyet kazanacağına yorulur.

Rüyada kocasının dövdüğünü görmek başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine yorulur.

Rüyada kocayı dövmek yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments