Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada armut tatlısı görmek

Rüyada armut tatlısı görmek

Rüyada armut tatlısı görmek böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, işlerinin yarım kalacağına, mesleğinde uzmanlık yapacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına inanılır.

Rüyada armut tatlısı gördüyseniz:

  • Hatalı kararlar verebilir yanlış adımlar atabilirsiniz.

Rüyada tatlı armut yemek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada armut tatlısı görmek çaresiz ve yalnız kalacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada tatlı armut görmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağaçtan armut koparmak hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine işaret eder.

Rüyada dalından armut almak sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine işarettir.

Rüyada armut kurdu görmek bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sorunlarını unutacağına işaret etmektedir.

Rüyada armut pekmezi görmek yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada armut almak elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments