Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağ armudu yemek

Rüyada dağ armudu yemek

Rüyada dağ armudu yemek kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, kişinin afiyette kalacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine alamet eder.

Rüyada dağ armudu yemek gördüyseniz:

  • Fikirleriniz konusunda ısrarcı olmamanızda fayda var.

Rüyada dağ armudu yemek kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, yarardan çok zarar getireceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada dağ armudu görmek kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada armut yemek ve toplamak sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, unvan sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada ağaçtan armut koparıp yemek duaların ve tövbelerin kabul olacağına, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurtlu armut yemek düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına alamet eder.

Rüyada sarı armut yemek çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine delalet eder.

Rüyada armut koparıp yemek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine işaret eder.

Rüyada ham armut yemek kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments