Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yarım armut görmek

Rüyada yarım armut görmek

Rüyada yarım armut görmek faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, etrafındakiler tarafından kutlanacağına, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada yarım armut gördüyseniz:

  • Gireceğiniz yeni sosyal gruplar yeni kültürlerle veya yaşam tarzlarıyla tanışmanızı sağlayabilir.

Rüyada yarım armut görmek mutluluğa ve neşeye, duyduğu endişenin iki kat artacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yarım armut yemek onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, zor zamanlar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yarım soğan görmek maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine rivayet eder.

Rüyada yarım çay görmek mutlu günlerin yakında olduğuna, eğlenceli günler geçirileceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına yorulur.

Rüyada yarım namaz kılmak çok büyük çaba sarf edeceğine, helal rızık yiyeceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine delalettir.

Rüyada yarım sakal görmek sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına işaret eder.

Rüyada yarım muz görmek maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yarımlık görmek çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, yıpranacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments