Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasının hapse girdiğini görmek

Rüyada kocasının hapse girdiğini görmek

Rüyada kocasının hapse girdiğini görmek hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, kısmetinin ve şansının kapanacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, bolluk ve bereket geçireceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada kocasının hapse girdiğini gördüyseniz:

  • Maddi içerikli konularda parayla ilgili bazı soru işaretleriniz olabilir.

Rüyada kocasının hapse girdiğini görmek bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, güzel bir iş fırsatına, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına işarettir.

Rüyada kendini hapse girdiğini görmek halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşlarının hapse girdiğini görmek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin hapse girdiğini görmek tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, ekonomik olarak kalkınacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin birinin hapse girdiğini görmek iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, şeytana uyacağına, parasının üstüne para ekleyeceğine inanılır.

Rüyada sevgilisinin hapse girdiğini görmek uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına delalet eder.

Rüyada birini hapse girdiğini görmek sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin hapse girdiğini görmek aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments