Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin hapse girdiğini görmek

Rüyada sevgilinin hapse girdiğini görmek

Rüyada sevgilinin hapse girdiğini görmek konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilinin hapse girdiğini gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde yeni uğraşlar zamanınızı çok daha renkli geçirmenizi sağlayabilir.

Rüyada sevgilisinin hapse girdiğini görmek yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilinin hapse girdiğini görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin hapse girdiğini görmek yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada kocasının hapse girdiğini görmek kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına delalet eder.

Rüyada tanıdığının hapse girdiğini görmek ticaret sektörüne atılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine işarettir.

Rüyada bir yakınının hapse girdiğini görmek işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunun hapse girdiğini görmek büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada akrabanın hapse girdiğini görmek arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, hakkını savunamayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments