Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşlarının hapse girdiğini görmek

Rüyada arkadaşlarının hapse girdiğini görmek

Rüyada arkadaşlarının hapse girdiğini görmek ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, hastalıkların haneden uzak olacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşlarının hapse girdiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda sonuç almaya başlayabilirsiniz.

Rüyada bir arkadaşının hapse girdiğini görmek şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşlarının hapse girdiğini görmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının hapse girdiğini görmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin hapse girdiğini görmek işlerinin kolaylaşacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına işarettir.

Rüyada sevgilisinin hapse girdiğini görmek iyi bir aile reisi ve baba olacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kardeşinin hapse girdiğini görmek sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinin hapse girdiğini görmek hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, işlerini yoluna koymayı başaracağına, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığın birinin hapse girdiğini görmek ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments