Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini hapse girdiğini görmek

Rüyada kendini hapse girdiğini görmek

Rüyada kendini hapse girdiğini görmek uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, işlerin daha kötüleşeceğine işaret eder.

Rüyada kendini hapse girdiğini gördüyseniz:

  • Diğerlerinin gelişim veya ilerlemesine odaklanmak yerine kendinizinkine önem vermelisiniz.

Rüyada başka birinin hapse girdiğini görmek iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine tabir olunur.

Rüyada bir yakınının hapse girdiğini görmek çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, makbul olan mallara kavuşacağına, pek az kazanç getireceğine delalet eder.

Rüyada bir kişinin hapse girdiğini görmek bol nimete kavuşacağına, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, refah içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının hapse girdiğini görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, haneye nifak gireceğine tabir olunur.

Rüyada akrabanın hapse girdiğini görmek hayatının aksiliklerle geçeceğine, rızkın genişleyeceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına yorulur.

Rüyada arkadaşlarının hapse girdiğini görmek aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, hafifleyeceğine, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada suçsuz yere hapse girdiğini görmek yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir başkasının hapse girdiğini görmek fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, üzüleceğine, pişman olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments