Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin birinin hapse girdiğini görmek

Rüyada sevdiğin birinin hapse girdiğini görmek

Rüyada sevdiğin birinin hapse girdiğini görmek çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, büyük tartışmaların yapılacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin birinin hapse girdiğini gördüyseniz:

  • Belli konularda genişleme sağlamanıza yardım edecek fikirlerinize destek bulabilir ya da karşınıza çıkan fikirleri destekleyebilirsiniz.

Rüyada sevdiği birinin hapse girdiğini görmek geçim sorunuyla karşılaşacağına, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinin hapse girdiğini görmek tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, kazancını artıracağına, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin birinin hapse girdiğini görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına alamet eder.

Rüyada yakının hapse girdiğini görmek işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin hapse girdiğini görmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına delalettir.

Rüyada arkadaşlarının hapse girdiğini görmek meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına işarettir.

Rüyada bir yakının hapse girdiğini görmek isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının hapse girdiğini görmek kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments