Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisinin hapse girdiğini görmek

Rüyada sevgilisinin hapse girdiğini görmek

Rüyada sevgilisinin hapse girdiğini görmek büyük üzüntüler yaşayabileceğine, rüya sahibi erkekse şansının açılacağına, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin hapse girdiğini gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizi ya da iş birliğini farklılaştırma ya da bir anlaşmayı yeniden düzenleme niyetindeyseniz, diyalogları sizin başlatmanız gerekiyor.

Rüyada sevgilisinin hapse girdiğini görmek aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin hapse girdiğini görmek söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin hapse girdiğini görmek tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada yakınının hapse girdiğini görmek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada bir yakınının hapse girdiğini görmek bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada bir kişinin hapse girdiğini görmek eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdığının hapse girdiğini görmek doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendini bunu başaracağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin hapse girdiğini görmek hastalıkların kişiye uzak duracağına, gün yüzü görmeyeceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments