Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini hapse girdiğini görmek

Rüyada birini hapse girdiğini görmek

Rüyada birini hapse girdiğini görmek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına, yakında hedefine ulaşacağına, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada birini hapse girdiğini gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla veya partnerinizle keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada arkadaşlarının hapse girdiğini görmek kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, rakiplerin oyununa gelineceğine, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının hapse girdiğini görmek kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna rivayet etmektedir.

Rüyada babamın hapse girdiğini görmek maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığının hapse girdiğini görmek manevi yönlerinin güçleneceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, başarısının ve kazancının sürekli olacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin hapse girdiğini görmek bahtının güzelleşeceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunun hapse girdiğini görmek sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, kalp kırıklığı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği birinin hapse girdiğini görmek hayatından ve şansından yana razı geleceğine, yarınlarına inanacağına, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin birinin hapse girdiğini görmek kendisine yeni bir iş bulacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments