Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin hapse girdiğini görmek

Rüyada eski sevgilinin hapse girdiğini görmek

Rüyada eski sevgilinin hapse girdiğini görmek küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, kısa süre içinde işten çıkılacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin hapse girdiğini gördüyseniz:

  • Size söz verilen birşeyi elde edebilmek için zorlu bir mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin hapse girdiğini görmek can bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin hapse girdiğini görmek borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, yapılan planların alt üst olacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilisinin hapse girdiğini görmek her yönden mutlu ve başarılı olmaya, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilisiyle ilişkiye girdiğini görmek tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına inanılır.

Rüyada birini hapse girdiğini görmek kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine rivayet eder.

Rüyada babamın hapse girdiğini görmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada bir arkadaşının hapse girdiğini görmek maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada başka birinin hapse girdiğini görmek gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments