Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin erkek organını görmek

Rüyada eşinin erkek organını görmek

Rüyada eşinin erkek organını görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, verilen  sözlerin tutulacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin erkek organını gördüyseniz:

  • Size yapılan teklifleri kabul edip, çevreye uymanızda fayda var.

Rüyada eşinin erkeklik organı görmek ele geçen kazancın artacağına, işlerin devam edeceğine, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin erkek organını görmek daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına alamet eder.

Rüyada eşinin erkek organı görmek çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin erkeklik organını görmek başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına delalet eder.

Rüyada eşinin cinsiyet organını görmek ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına işarettir.

Rüyada eşinin organı görmek işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine inanılır.

Rüyada eşinin organını yalamak yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Rüyada eşinin organını görmek rütbe alacağına, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments