Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sünnetsiz erkek organı görmek

Rüyada sünnetsiz erkek organı görmek

Rüyada sünnetsiz erkek organı görmek yenilgiye uğramış hissedeceğine, dertlerin ve sorunların artacağına, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, her anlamda güçleneceğine, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına işarettir.

Rüyada sünnetsiz erkek organı gördüyseniz:

  • Uzaktaki kişilerin sorunlarıyla ilgilenilmesi gerekiyor olabilir.

Rüyada sünnetsiz erkek organı görmek üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, yiyip içeceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sünnetsiz organ görmek stresinin çoğalacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, kişisel problemlerini çözeceğine tabir olunur.

Rüyada erkek çocuğunu sünnet etmek problemlerini çözeceğine, işinin en iyisi olacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğin sünnet olduğunu görmek hasta olanlar için şifa bulmaya, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada erkek çocuğun sünnet olduğunu görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada sünnetli erkek bebek görmek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine inanılır.

Rüyada erkek bebeği sünnet ettirmek kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine işarettir.

Rüyada erkek kardeşin sünnet olduğunu görmek zor zamanların biteceğine, dertlerin bölüşüleceğine, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments