Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasının cinsiyet organını görmek

Rüyada kocasının cinsiyet organını görmek

Rüyada kocasının cinsiyet organını görmek insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, işlerin bu yüzden epey aksayacağına, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine alamet eder.

Rüyada kocasının cinsiyet organını gördüyseniz:

  • Daha mantıklı hareket etmenizde fayda var.

Rüyada kocasının cinsiyet organını görmek heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına delalettir.

Rüyada başkasının cinsiyet organını görmek bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine alamet eder.

Rüyada erkek cinsiyet organı görmek sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çift cinsiyet organı görmek cebine giren paranın gittikçe azalacağına, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, bol para kazanacağına işaret eder.

Rüyada erkek cinsiyet organı yalamak ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada erkeğin cinsiyet organını görmek yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına inanılır.

Rüyada erkek cinsiyet organ görmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi cinsiyet organını görmek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, gururlandıracak işler yapacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments