Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasının organını görmek

Rüyada kocasının organını görmek

Rüyada kocasının organını görmek bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, yeni bir hayat kuracağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada kocasının organını gördüyseniz:

  • İnsanlarla işbirlikleri ya da ortaklıklar kurabilir, başarılı ekip çalışmaları yapabilirsiniz.

Rüyada kocasının organını görmek bazı sorunlarla uğraşılacağına, kötü günleri arkasında bırakacağına, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocasının erkeklik organını görmek maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada kocasının cinsiyet organını görmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine işarettir.

Rüyada kocanın erkeklik organını görmek kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, manevi rahatlamaya erileceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına delalettir.

Rüyada iç organlarını kusmak eline geçen kazancı daha da arttıracağına, büyük hatalar yapacağına, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine delalettir.

Rüyada erkek bebeğin organını görmek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada büyük erkek organı görmek hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine tabir olunur.

Rüyada uzun erkek organı görmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments