Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocanın erkeklik organını görmek

Rüyada kocanın erkeklik organını görmek

Rüyada kocanın erkeklik organını görmek zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Rüyada kocanın erkeklik organını gördüyseniz:

  • Baskılar yüzünden kayba da uğrayabilirsiniz.

Rüyada kocanın erkeklik organını görmek patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına delalettir.

Rüyada kocasının erkeklik organını görmek hidayete ereceğine, moral bozukluğu yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kocasının cinsiyet organını görmek rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, eşi tarafından yüceltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocasının organını görmek eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine inanılır.

Rüyada kızda erkeklik organı görmek ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına yorulur.

Rüyada erkek ve kadın organı görmek ertelenen bir tatile çıkılacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine delalettir.

Rüyada ünlü erkek organı görmek aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek cinsi organ görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments